De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Hoe houden we Schiedam bereikbaar?

Hoe houden we Schiedam bereikbaar?

SCHIEDAM - De gemeenteraad houdt op dinsdag 15 september aanstaande een Stadserf over de te vormen Mobiliteitsvisie. Tijdens dit Stadserf gaat het over keuzes op het gebied van parkeren, verkeersveiligheid, openbaar vervoer en een goede verkeerscirculatie. Dit Stadserf vindt niet in het Stadskantoor plaats. De deelnemende gemeenteraadsleden spreken met elkaar door middel van Microsoft Teams.

De avond wordt geopend met een inleiding vanuit haar huis door Thalia Verkade. Zij is journalist en schrijfster van het boek ‘Het recht van de snelste’. In dit boek laat zij zien hoe je kunt omgaan met mobiliteit in de openbare ruimte. 

De avond is openbaar via internet bij te wonen. Vanaf 19.30 uur zijn belangstellenden via Microsoft Teams welkom om de gesprekken en presentaties te volgen. Via de chatfunctie kan men tijdens de avond live vragen en opmerkingen delen. Na afloop van de presentaties wordt daar dieper op ingegaan. Wie het Stadserf (digitaal) wil bijwonen moet zich uiterlijk op maandag 14 september per e-mail aanmelden via griffie@schiedam.nl om een persoonlijke toegangslink toegestuurd te krijgen.

Dit Stadserf wordt ook opgenomen en is na afloop terug te zien op schiedam.notubiz.nl.

"De gemeente Schiedam werkt aan een betere bereikbaarheid van de stad. Schiedam groeit de komende jaren hard. Het aantal woningen en het aantal inwoners neemt toe. Het is belangrijk om nu na te denken over hoe we in de toekomst veilig, snel en comfortabel van A naar B komen. Mét behoud van een leefbare en aantrekkelijke stad. Dat vraagt om slim omgaan met de bestaande ruimte en nu al heldere keuzes maken", zo omschrijft de gemeente Schiedam het thema in haar aankondiging van dit Stadserf. 

Foto door Louise Melchers

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker