De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Op deze 3 adressen géén weedshop

Op deze 3 adressen géén weedshop

SCHIEDAM - De gemeente Schiedam heeft vanmiddag bekendgemaakt dat op de volgende drie adressen de aanvraag voor het vestigen van een coffeeshop geweigerd is: Vlaardingerstraat 17b/15, Borodinlaan 68 en 's-Gravelandseweg 618. De aanvragers zijn hierover schriftelijk geïnformeerd.

Vorige week meldden wij reeds dat voor de adressen Rubensplein 4g, Schiedamseweg 26, Rotterdamsedijk 259a en Broersvest 12a de vestiging van een coffeeshop geweigerd was.

Voor drie adressen werden petities gestart door omwonenden en in de buurt gevestigde bedrijven, scholen en andere instellingen, te weten achtereenvolgend Rubensplein, Schiedamseweg en Borodinlaan. Zoals de gemeente dus heeft laten weten is voor genoemde drie adressen de vestiging van een coffeeshop inmiddels geweigerd. 

Voor zover ons bekend zijn aanvragen voorts ingediend en dus nog niet geweigerd voor de volgende adressen: Vlaardingerstraat 19a en Scholtenstraat 11 en Boterstraat 6. Voor de laatste gaf de burgemeester in het persgesprek aan dat de Boterstraat niet de voorkeur geniet. Zo zou een betere spreiding over de stad wenselijk zijn en de huidige shops zijn in of rond het centrum van Schiedam gevestigd, namelijk in het centrum (Broersveld 3), in Nieuwland (Parkweg 373) en in de Gorzen (Hoofdstraat 311). De Vlaardingerstraat is eveneens vlak bij het centrum gelegen. De Scholtenstraat ligt in het bedrijvenpark 's-Gravenlandsepolder en is voor zover ons bekend het enige overgebleven adres ten noorden van de snelweg.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker