De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

OuderenPartij wil wielklemmen

OuderenPartij wil wielklemmen

SCHIEDAM - Maarten Reuderink en Pascal van Kraaij van de OuderenPartij Schiedam hebben schriftelijke vragen gesteld aan het college van B&W van Schiedam, die erop neerkomen dat nogmaals wordt verzocht om wielklemmen als wapen in te voeren tegen foutparkeerders. Je kunt de tekst van de vragen hieronder in zijn geheel lezen. 

"De OuderenPartij Schiedam heeft al meermaals voor een wielklem gepleit, maar daar waren altijd argumenten tegen. Het ging hierbij vooral om kosten. Uit het memo aan de Vlaardingse gemeenteraad van wethouder Bikkers aan de Vlaardingse gemeenteraad, nummer 1724069, blijkt dat probleem in Vlaardingen niet te bestaan. Er staat letterlijk:
Hiermee is het systeem voor de gemeente kostenneutraal, aangezien de kosten zijn verrekend in het tarief van het toepassen van de wielklem.
En: Het college is van mening dat het toepassen van een wielklem zal bijdragen aan de gewenste verbetering van de betaling van naheffingsaanslagen parkeerbelasting.

Wij hebben daarom de volgende vragen:

  • Bent u bereid om in Vlaardingen te informeren hoe zij de door u geconstateerde problemen bij de invoering van wielklemmen hebben weten te ondervangen?
  • Bent u bereid, om gewapend met deze kennis, alsnog, al dan niet samen met Vlaardingen een regeling op te tuigen, die ook voorziet in het gebruik van wielklemmen?"

Foto: door P.J.L. Laurens op nl.wikipedia, CC BY 2.5, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=4044359

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: