De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

VVD blij met komst Decathlon

VVD blij met komst Decathlon

DEN HAAG/SCHIEDAM - De VVD heeft een gezamenlijk persbericht verstuurd namens VVD Schiedam en VVD Zuid-Holland over de aangenomen motie die vestiging van de Decathlon in Schiedam mogelijk maakt.

"Provinciale Staten Zuid-Holland hebben op voorstel van de VVD in meerderheid besloten om een ontheffing te verlenen op de provinciale verordening Ruimte, waardoor vestiging van Decathlon in het Hargapark van Schiedam mogelijk wordt.  Het voorstel van de VVD was in een motie neergelegd, die mede werd ingediend door Forum voor Democratie, Partij voor de Vrijheid, D66 en DENK. 
 
Laurine Bonnewits en René van Hemert, VVD-leden van Provinciale Staten en indieners van de motie: 'Beleid moet niet in beton gegoten zijn. Je moet als overheid wel eens je nek durven uitsteken om ontwikkelingen, potentie en economische groei mogelijk te maken'
 
Hiermee is een eind gekomen aan de onduidelijkheid die sinds 2014 speelde rond vestiging van Decathlon in Schiedam. 
 
De VVD Schiedam is blij met deze uitspraak van Provinciale Staten. De VVD verwacht dat door vestiging van Decathlon de drempel om te gaan sporten voor veel Schiedammers verlaagd zal worden. Decathlon kent immers een breed en laagdrempelig aanbod van sportartikelen, die de klanten bovendien ter plekke kunnen uitproberen. Vestiging brengt een stevige impuls voor de lokale economie, ook voor sportspeciaalzaken, die mede zullen profiteren van de versterkte aandacht voor het sporten."

Hier lees je ons eerdere artikel van vandaag over dit onderwerp: https://deschiedammeronline.nl/artikel-detail/decathlon-op-harga-w233l-toestaan

Hier kun je het interview zien dat Jan Willem de Boer van JW TV op Southbeach had met wethouder Fahid Minhas over de Decathlon: https://youtu.be/0N1vaN6s-Vo

 

1 commentaar(en) op artikel "VVD blij met komst Decathlon"

Dat de vestiging van Decathlon goed zou zijn voor de Schiedamse middenstand en dat je dan meer gaat sporten? Daar heb ik mijn twijfels over. Wat een kul argument. De A 20 af. Missc7hien straks een hapje eten bij vd Valk en dan de rijksweg weer op.

Door: Robert Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker