De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

In EenVandaag met item over deelauto's

Wethouder Ooijevaar op landelijke TV

Wethouder Ooijevaar op landelijke TV

SCHIEDAM - Wethouder Jeroen Ooijevaar was vanavond te zien in het televisieprogramma 'EenVandaag' op NPO1. Hij ging in het programma van AVROTROS in op het belang van deelauto's.

"Van m'n auto blijf je af: waarom het met deelauto's nog niet zo wil lukken", zo is het uitgezonden item getiteld. Jeroen Ooijevaar ging in op het proefproject van de gemeente Schiedam met deelauto's. Op Twitter schrijft de wethouder: "Bij Een Vandaag mocht ik vertellen waarom #deelauto’s bijdragen aan de bereikbaarheid van Schiedam en de parkeerdruk verlichten".  

Op de deze webpagina is het stukje met de Schiedamse wethouder te zien: https://eenvandaag.avrotros.nl/item/van-mn-auto-blijf-je-af-waarom-het-met-deelautos-nog-niet-zo-wil-lukken/

Hier lees je ons eerdere artikel over het proefproject: https://deschiedammeronline.nl/artikel-detail/deel-autos-fietsen-en-scooters

Foto: bron EenVandaag

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het duurzaamheidsnieuws uit Schiedam e.o. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: