De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Ook recreatieve wandelingen tijdens Wandelweekend

24 uurs wandelwedstrijd RWV

24 uurs wandelwedstrijd RWV

SCHIEDAM - Bij de gemeente Schiedam is een vergunning aangevraagd voor het houden van het evenement RWV Wandelweekend op 30 en 31 mei 2020. De start en finish zijn op het terrein van Handbalvereniging DWS, Parkweg 410 te Schiedam.

Het evenement bestaat uit een '24 uurs wandeling' en een recreatieve wandeltocht van 5, 10, 15 en 25 kilometer. De recreatieve wandeltocht (Schie- en Delflandtocht) wordt gehouden op zaterdag 30 mei 2020 en start tussen 9.00 uur en 13.00 uur.

Vanaf 11 maart 2020 ligt een afschrift van de aanvraag gedurende 2 weken ter inzage bij het Klant Contact Centrum (Omgevingsloket), Stadserf 1 (alleen op afspraak).

Tijdens de genoemde periode kunnen belanghebbenden over de aanvraag hun zienswijze naar voren brengen. Dit kan zowel mondeling als schriftelijk. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de burgemeester van Schiedam, Postbus 1501, 3100 EA Schiedam, onder vermelding van RWV Wandelweekend.

"De internationale aanmeldingen komen inmiddels volop binnen bij ons. De Continental Centurion titel is immers in Schiedam te behalen. 100 Engelse mijl binnen 24 uur", zo laat voorzitter van RWV (Rotterdamse Wandelsport Vereniging) Gijs den Ouden de redactie weten. 

Hier lees je ons artikel uit 2018: 160 km wandelen in Schiedam

Hier vind je de website van de organiserende vereniging.

Foto: twee jaar geleden werd er ook een weekend lang gewandeld in het Beatrixpark en door Kethel 

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van sportevenementen in Schiedam. Alvast dank.

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker