De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Belabberd Hermes ontsnapt aan SVV

Belabberd Hermes ontsnapt aan SVV

VOETBAL - ,,Met drie punten op zak,'' smaalde Hermes-DVS-trainer Richard den Ouden, ,,maar met de pest in mijn lijf kijk ik terug op een wanvertoning van mijn elftal. Gewonnen met 4-2 tegen een SVV dat meer als team opereert.''

door Ton de Leede 

,,Hermes-DVS en ik zijn een mismatch,'' bekende Richard den Ouden, ,,want mijn ambities zijn veel groter dan de meeste spelers. Het lukt me niet om alle spelers volgens mijn strijdwijze te laten spelen. De club moet in mijn ogen promoveren anders kan de voetbalafdeling ophouden te bestaan. Er is niet eens jeugd. Soms speelt het elftal best aardig maar te vaak laten de jongens het afweten. Ik wil tot het einde blijven strijden voor promotie.''

1-0 Etson Galong
2-0 Pim van den Berg
RUST
2-1
3-1/4-1 invaller Wilson dos Barros

Dit was de laatste wedstrijd op het oude veld, de volgende thuiswedstrijd van Hermes-DVS zal op het nieuwe complex zijn. 

2 commentaar(en) op artikel "Belabberd Hermes ontsnapt aan SVV"

Als kind nog gevoetbald bij Hermes. Als ik mij goed herinner waren er toen meer dan 12 c elftallen. NU wordt er in dit artikel gesuggereerd dat de voetbal afdeling van deze roemruchte club, kan ophouden te bestaan. Net nu er een nieuwe accommodatie komt. Wat is hier allemaal mis gegaan?

Door: R.M. Schaeffer Op:

Trainer kletste regelmatig uit zijn nek in de pers

Hoger nivo hij gaat naar vv Hardinxveld !!!!

Door: T.Verstraaten Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker