De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Derby SVV - PPSC opnieuw afgelast

Derby SVV - PPSC opnieuw afgelast

VOETBAL - De derby SVV - PPSC die op zaterdag 3 oktober gepland was, werd op verzoek van de thuisploeg wegens corona afgelast en zou morgenavond dinsdag 13 oktober worden ingehaald. Deze inhaalwedstrijd is opnieuw afgelast in verband met corona.

SVV geeft bij monde van voorzitter Pim Koning aan geen enkel risico te willen lopen. "Er zijn binnen de selectie nog verscheidene mensen verkouden of koortsig en we nemen geen enkel risico. Er zijn gelukkig nog geen positieve testresultaten bijgekomen ten opzichte van de vorige keer, maar je kunt beter het zekere voor het onzekere nemen. Bij twijfel, dan niet, veiligheid staat voorop. Bij overweging van afgelasting gaan we steeds in goed overleg met de tegenstander; die blijkt ook niet op een wedstrijd met risico te zitten wachten." 

Het SVV bestuur gaf vorige week aan een brief naar de KNVB gestuurd te hebben het beter te achten de voetbalcompetitie een week of drie op te schuiven. Daarbij sloot ook Hermes-DVS zich aan. Ook deze club heeft per brief een verzoek ingediend voor het opschuiven, zoals bestuurslid van de blauwwitten Berry de Koning dat aangaf. "Het ziet ernaar uit dat die brieven morgen achterhaald zullen zijn, aangezien uitgelekt is dat in de nieuwe coronamaatregelen die morgen afgekondigd zullen gaan worden, teamsporten voor sporters boven de 18 jaar zullen worden stilgelegd", aldus Pim Koning. 

Lees ook:
PPSC maatje te groot voor Excelsior ()
'Beter voetbal 3 weken stil te leggen' ()
Hermes pakt tegen Excelsior 1e zege ()
Besmetting bij SVV in selectie ()
Eerste goals en 1e punt voor Excelsior ()

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker