De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Derde jaargang Schiedam Loop

Derde jaargang Schiedam Loop

HARDLOPEN - Op zondag 1 maart 2020 vindt aanvang 12.00 uur de derde editie plaats van de 'Magneet Schiedam Loop'. Er kunnen 3 afstanden gelopen worden. De 5 km, de 10 km en de halve marathon.

De tijden worden professioneel geregistreerd voor elke afstand door middel van een chip. Zo kunnen de deelnemers van bijvoorbeeld de verschillende onderdelen van de Rotterdam Marathon precies zien of ze er al klaar voor zijn. De opbrengst van de loop is voor het goede doel Spieren voor Spieren.

De Magneet Schiedam Loop zal starten vanaf Sportpark Willem Alexander. Er is hier een mogelijkheid tot omkleden. Ook is er parkeergelegenheid bij het sportpark.

Deelnamekosten
5 km | 8,50 (minimum leeftijd 12 jaar)
10 km | 12,50 (minimum leeftijd 12 jaar)
halve marathon | 21,00 ((minimum leeftijd 18 jaar)

Starttijden:
De 'Halve van S’dam' zal starten om 12:00 uur.
De 10 km zal starten om 12:15 uur. 
De 5 km zal starten om 12:30 uur. 

Sportpark Willem-Alexander
Zoomweg 2
3123 Schiedam

 


 

2 commentaar(en) op artikel "Derde jaargang Schiedam Loop"

Hallo bestuur,

Ben de organisator van de Schollebos loop maar te laat met inschrijven is het nog mogelijk om voor de 5 km en 21km aan een startbewijs te komen. Mocht het lukken heel graag heb vorig jaar ook meegelopen. Ik hoor graag van u of het nog kan dan stuur ik alle gegevens even. Mijn dank is groot. Gr,Joop Vermeer.

Door: Joop Vermeer Op:

Zie dat ik op jullie voorpagina staat met al die dames erg leuk.

Door: Joop Vermeer the Netherlands Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker