De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Drie judo-medailles in Denemarken

Drie judo-medailles in Denemarken

JUDO - Afgelopen weekeinde kwamen judoka’s van Sportinstituut Schiedam in actie op de Open Deense kampioenschappen in Vejle en op het 40e judotoernooi Vlaardingse judo Vrienden.

De Open Deense waren sterk bezet, met deelnemers uit 24 landen. Veel judoka’s van Sportinstituut Schiedam wisten ver te komen in het toernooi. Drie wisten er uiteindelijk een medaille te winnen. Ruby Banen behaalde na een spannende finale zilver bij de dames -21 jaar -70 kg. Aimee de Bloeme pakte het brons bij de meisjes -15 jaar -48 kg. Kayra Uyar won een bronzen medaille bij de jongens -15 jaar -42 kg.

In Vlaardingen wisten vier judoka’s een podiumplaats te behalen. Celil Uyar werd kampioen bij de jongens -12 jaar -34 kg. Manojlo Markovic werd tweede bij de jongens -15 jaar +66 kg. Mosa Elkafaas (-12 jaar -46 kg) en Danique Leite (-12 jaar -36 kg) eindigden op de derde plaats.

Foto: de Schiedamse prijswinnaars in Denemarken

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker