De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Drie rugbytalenten Hermes geselecteerd

Drie rugbytalenten Hermes geselecteerd

RUGBY - Drie spelers van Hermes rugby - Conner, Olivier en Koen - zijn toegelaten tot de Rugby Academy Zuid-west en gaan volgend schooljaar naar de brugklas bij Segbroek College in Den Haag. Ze hebben dan iedere dag rugby training.

Ze blijven wel spelen en trainen bij hun eigen club Hermes-DVS. De Rugby Bond organiseert drie keer per jaar een Regio Development Dag (RDD) en deze drie talenten - getraind door Hermes rugby mede-oprichter Lex van der Velde - zijn daar gescout. "We zijn als jonge club trots dat nu de eerste lichting spelers op deze manier in beeld komt en dat technisch beleid resultaat geeft", zegt een trotse Hermes-DVS rugby-voorzitter Jeroen Krabbendam.

Foto: Conner, Olivier en Koen voor het nieuwe clubhuis (foto onder) en in het doel (foto boven)

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker