De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

DSW nieuwe sponsor van Roparun

DSW nieuwe sponsor van Roparun

SCHIEDAM - Vandaag is Roparun een driejarig partnership aangegaan met DSW Zorgverzekeraar. De Roparun is de langste non-stop estafetteloop van de wereld. Deelnemers zamelen met hun deelname geld in voor ondersteunende zorg voor mensen met kanker. De partijen met beide een Schiedams (hoofd)kantoor zien uit naar de samenwerking.
 
Wij vroegen Stichting Roparun welk bedrag met de sponsoring is gemoeid. "Wat betreft de bedragen die besproken zijn met DSW, hier doen we geen uitspraak over, dat is met de sponsor vastgesteld", aldus de woordvoerder van de stichting, Max van de Ven.

Roparun is sinds 1992 uitgegroeid naar een evenement met ruim 8.500 deelnemers. Ondanks dat de estafetteloop vanuit Frankrijk en Duitsland dit jaar niet door kon gaan, staat de organisatie niet stil. Wiljan Vloet (links op de foto), directeur Roparun licht toe: “We zijn op zoek naar bijzondere partijen om een langdurige samenwerking aan te gaan. Ik kan met trots zeggen dat we dit in DSW hebben gevonden. DSW is een landelijke verzekeraar met wortels in onze regio, maar bovenal is het een betrokken organisatie die ons evenement én goede doelen een warm hart toedraagt”.
 
DSW staat bekend als verzekeraar die weinig geld besteedt aan reclame, maar tekent bij Roparun toch een sponsorcontract voor een periode van drie jaar. Adjunct-directeur Jako Papac (rechts op de foto) van DSW: “Wij hebben maar een bescheiden marketingbudget, omdat wij altijd beseffen dat dit premiegeld is van onze verzekerden. Als je dat dus uitgeeft aan sponsoring proberen we daar altijd een win-win situatie van te maken. Iets wat goed is voor ons, maar ook goed is voor de zorg. De Roparun is daar een evident voorbeeld van.”  
 
Over Roparun
De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Bremen naar Rotterdam die jaarlijks plaatsvindt in het Pinksterweekend. De eerste editie vond plaats in 1992 en het evenement is sindsdien uitgegroeid tot een loop met ruim 8.500 deelnemers. Met deze sportieve teamprestatie halen deelnemers geld op voor ondersteunende zorg voor mensen met kanker.
 
Over DSW Zorgverzekeraar 
DSW is de zorgverzekeraar van ruim 600.000 mensen. "Dat maakt DSW de grootste van de kleine zorgverzekeraars. Klein genoeg om nog persoonlijk te zijn, maar groot genoeg om impact te hebben. Een week na Prinsjesdag, op de vierde dinsdag van september, staat DSW één dag volop in de schijnwerpers. Dan maakt DSW traditiegetrouw als eerste de zorgpremie voor het nieuwe jaar bekend", zo omschrijft de verzekeraar zich. 

Onlangs haalde Roparun ook een verzekeraar als hoofdsponsor binnen, te weten uitvaartverzekeraar DELA. Ons eerdere artikel lees je hier: DELA komende drie jaar hoofdsponsor

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het zorgnieuws en sportnieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker