De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Nacompetitie blijft mogelijk door winst concurrentie

Excelsior'20 gaat af bij Wippolder

Excelsior'20 gaat af bij Wippolder

VOETBAL - Op bezoek bij SV Wippolder kregen de voetballers van Excelsior'20 herhaaldelijk alle hoeken van het veld te zien. Excelsior'20-coach Gökhan Cayir sprak na de 6-0 nederlaag van een complete offday bij zijn spelers.

door Ton de Leede

De Schiedamse tweedeklasser is nog altijd niet veilig en zag tot overmaat van ramp dat de concurrenten XerxesDZB en Concordia wel hun plicht deden en hun doodsstrijd met 3 punten eindigden. De kans blijft dus levensgroot dat de Thurledeploeg, niet voor de eerste keer overigens, in een extra competitie moet gaan aantreden om het tweedeklasserschap zien te behouden.

Over het duel tussen Wippolder, de nummer 7 en de Schiedamse nummer 11 van de ranglijst, valt slechts te melden dat Wippolder de lakens uitdeelde en Excelsior'20 van een beschamend niveau was. De ruststand was 2-0 in Delfts voordeel en dat gaf de verhouding op het veld niet helder weer. De tweede helft zakten de Schiedamse spelers nog meer door het ijs en kon de thuisploeg op zijn gemak naar 6-0 uitlopen.

,,Dit was de slechtste wedstrijd ooit onder mijn leiding,'' sprak Gökhan Cayir ietwat beschaamd, ,,en door alle resultaten moeten we nog 1x winnen. Dus volgende week thuis tegen RKDEO moet het gebeuren, dat lijkt me het veiligst.'' De trainer tot slot: ,,We moeten zeker uit een ander vaatje gaan tappen. Maar daar zijn ze bij Excelsior'20 wel goed in....'

Foto: Göhkan Cayir...de slechtste wedstrijd ooit onder mijn leiding... (archieffoto door Louise Melchers)

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker