De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Opleidingspartner jeugdopleiding

Excelsior'20 is partner van Sparta

Excelsior'20 is partner van Sparta

SCHIEDAM/ROTTERDAM - Excelsior'20 is voortaan opleidingspartner van Sparta Rotterdam. "Dit is een enorm compliment voor de club en met name onze jeugdopleiding! Hier mogen we heel trots op zijn", zegt Zoran Nikolic, voetbalvoorzitter van de Schiedamse club.

Andere opleidingspartners van de Rotterdamse betaald voetbalclub zijn JVOZ (Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland), Sparta RV & AV, Excelsior Maassluis, vv Nieuwenhoorn, vv SHO, Spartaan'20, MSV De Betrokken Spartaan en sv DWO.

"Sparta Rotterdam heeft in Excelsior '20 een nieuwe opleidingspartner gevonden. De Schiedamse vereniging, met eveneens D&S als hoofdsponsor, is tot minimaal 2023 verbonden aan de Jeugdopleiding van Sparta Rotterdam. Sparta Rotterdam werkt nauw samen met verenigingen binnen de regio. Het opleidingspartnerschap is gericht op het versterken van de jeugdopleidingen van de partners en het inspelen op de wensen en behoeften vanuit de verenigingen", zo meldt Sparta Rotterdam.

Camiel van Hoogstraten, Hoofd Jeugd Scouting & Samenwerkingen van Sparta Rotterdam, zegt verheugd te zijn met deze nieuwe samenwerking: "Excelsior '20 is qua visie, ambitie en ligging ten opzichte van Sparta Rotterdam een ideale opleidingspartner en we zijn dan ook blij dat we deze vereniging hebben kunnen toevoegen aan de selecte groep opleidingspartners. Op deze manier kunnen wij ook in deze vreemde tijden rondom het coronavirus van waarde zijn voor de verenigingen in onze omgeving, maar ook op lange termijn kijken we uit naar deze intensieve samenwerking. Deze zal zich focussen op de wensen en behoeften die er leven binnen de jeugdopleiding van Excelsior '20, die wij met onze brede expertise binnen Sparta Rotterdam kunnen invullen. Wij zien Excelsior '20 dan ook als een waardevolle toevoeging op ons netwerk.'

Zoran Nikolic (Voorzitter Voetbal) en Dave van der Linde (technische zaken) van Excelsior '20 kijken uit naar de aanstaande samenwerking met Sparta Rotterdam: "Deze samenwerking levert voor onze vereniging een mooie kans op om onze jeugdopleiding naar een hoger niveau te tillen. Wij zijn de afgelopen seizoenen veel aan het investeren in onze jeugd en de samenwerking met Sparta is hierbij een waardevolle toevoeging. Wij kijken ernaar uit om gebruik te kunnen maken van de kennis binnen de jeugdopleiding van Sparta. Dit levert voor onze eigen jeugdtrainers veel nieuwe leerzame ervaringen op, waar wij als vereniging alleen maar beter van kunnen worden. Iedereen binnen de club is enthousiast, dus we zijn verheugd met deze samenwerking. We kijken met veel vertrouwen richting de toekomst!"

Lees ook: toestroom spelers voor nieuwe zaterdag-selectie Excelsior'20

Foto: v.l.n.r. Camiel van Hoogstraten (Hoofd Jeugd Scouting & Samenwerkingen van Sparta Rotterdam), Dolf Roks (hoofd jeugdopleiding Sparta Rotterdam), Zoran Nikolic (voetbalvoorzitter Excelsior'20) en Dave van der Linde (technische zaken Excelsior'20)

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker