De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Hermes-DVS gaat zondag op bezoek bij VVV

Excelsior'20 start competitie thuis

Excelsior'20 start competitie thuis

CRICKET - Aanstaande zondag opent landskampioen 2019 de cricketcompetitie 2020 in de Topklasse met een thuiswedstrijd tegen Sparta. Een klasse lager, de Hoofdklasse, begint Hermes-DVS met een uitwedstrijd in Amsterdam tegen VVV. De wedstrijden beginnen om 11.00 uur.

De Topklasse- en de Hoofdklasse-teams spelen zowel een halve competitie vijftig-over-wedstrijden op zondag als een T20-competitie op vrijdagavond of zaterdagmiddag, zo laat de cricketbond KNCB weten.

Publiek is welkom. Mochten er meer dan tweehonderdvijftig toeschouwers komen, dan is reserveren verplicht. Dat zal voor de meeste cricketclubs in de verschillende competities een onwaarschijnlijk hoog aantal zijn, maar op Thurlede bij Excelsior'20 komen dergelijke aantallen wél eens voor, zoals we uit het verleden weten.

Foto's: beelden uit een Excelsior'20 - Sparta in 2018 (foto's door Jos van Deventer)

Afbeelding onder: fragment uit een interview door Jan Willem de Boer van JW TV met cricketvoorzitter Excelsior'20 Luuk van Troost, je kunt het interview afspelen door op de afbeelding te klikken.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker