De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Feestelijke opening Sportpark Bijdorp

Feestelijke opening Sportpark Bijdorp

HONKBAL/SOFTBAL - Zondag 23 juni 2019 wordt het vernieuwde Sportpark Bijdorp van de SV&HV Schiedam feestelijk officieel geopend. Dat gebeurt voorafgaand aan de wedstrijd van het in de topklasse uitkomende eerste honkbalteam.

Heren 1 neemt het die middag (aanvang 14.00 uur) op tegen Jeka 1. Er zal een officiële eerste bal geworpen worden en er zal niet alleen een speaker zijn maar ook muzikale begeleiding, te weten door Leo Molly. 

"Wij hopen vele leden en andere belangstellenden tijdens de feestelijke opening in Sportpark Bijdorp te mogen begroeten", schrijft het bestuur van de SV&HV Schiedam. De inloop voor de feestelijke opening is vanaf 13.00 uur. 

Foto gemaakt door Judith Droog

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het sportnieuws uit Schiedam. Alvast dank.​

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker