De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

'De nodige samenhang ontbreekt'

Gehele SVV-bestuur is opgestapt

Gehele SVV-bestuur is opgestapt

VOETBAL - Het volledige bestuur van voetbalvereniging SVV is gisteravond tijdens de algemene ledenvergadering opgestapt. Het opgestapte bestuur licht het besluit in een verklaring toe, die je hieronder in haar geheel kunt lezen. SVV verloor zaterdag thuis van GLZ Delfshaven met 0-3.

"Het afgelopen jaar heeft SVV in vele opzichten een roerig jaar gekend. Naast de viering van het 115 jarig bestaan, de 70 ste verjaardag van het landskampioenschap en de verhuizing naar het nieuwe complex als hoogtepunten, was er ook minder positieve aandacht voor ontwikkelingen rondom onze organisatie en selecties. Voor het oog van de buitenwereld waren dit soms zorgwekkende ontwikkelingen, voor het bestuur waren dit de gevolgen van noodzakelijke stappen die moesten worden gemaakt om door verandering een nieuw, gezond nulpunt te bereiken op het gebied van cultuur, organisatie en financiën.

Met het afsluiten van het seizoen, is dit nulpunt bereikt en was het tijd voor de volgende fase waarin de vereniging naar een nieuwe toekomst kon worden ontwikkeld. Het bestuur is slechts een onderdeel van een bredere organisatie. De afgelopen maanden is ons gebleken dat er in de rest van de organisatie onvoldoende draagvlak kan worden bereikt om de stappen te maken, die het bestuur absoluut noodzakelijk acht om de vereniging verder te brengen.

Door het ontbreken van de nodige samenhang, ziet het bestuur onvoldoende mogelijkheden om nog langer waarde toe te voegen, reden waarom het volledige bestuur heeft besloten zijn functie neer te leggen. Dit besluit is tijdens de Algemene Ledenvergadering op 29 november medegedeeld en toegelicht aan de leden. Het bestuur heeft hierdoor vanaf heden een demissionaire status en zal zich de komende periode richten op het afronden van lopende zaken en de zorg voor een ordentelijke overdracht.

De bestuursleden dragen SVV een warm hart toe en de vereniging verdient een gezonde toekomst. Wij wensen daarom het nog te vormen nieuwe bestuur veel succes met het bouwen hieraan.

Wij danken alle leden, sponsoren en andere belanghebbenden die ons hebben gesteund en aangemoedigd in het afgelopen jaar.

Namens het bestuur
Edwin Suttorp
Voorzitter"

Foto: voorzitter Edwin Suttorp zette hier zijn handtekening voor het nieuwe complex (zie artikel onder deze link)

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het sportnieuws uit Schiedam. Alvast dank.

1 commentaar(en) op artikel "Gehele SVV-bestuur is opgestapt"

Na SVDPW is dit het volgende faillissement na vertrek van de sprinkhaan

Door: Used car salesman Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker