De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

In Rotterdam Schiebroek gaat het om behoud derde klasserschap

HBSS speelt zaterdag bij Leonidas

HBSS speelt zaterdag bij Leonidas

VOETBAL - Het finale treffen tussen HBSS en TOGB (za) in de nacompetitie wordt zaterdag om 14.30 uur op het veld van Leonidas in Rotterdam gespeeld. HBSS heeft in de eerste ronde GSC ESDO uitgeschakeld en was afgelopen zaterdag te sterk voor Vredenburch.

door Ton de Leede

De zaterdagvoetballers van TOGB, die hun zondagafdeling kampioen zagen worden in de 2e klasse D, rekenden met SEV af. TOGB speelde dit seizoen in de 4e klasse C en eindigde met een periodetitel op de 3e plek.

,,Het veld van Leonidas is perfect,'' aldus HBSS-trainer Toon Wolters, ,,waar de toeschouwers dicht op het veld kunnen staan, dat hoort vind ik. Er moet beleving zijn, zowel op het veld als langs de kant. Ik weet van TOGB dat het een echt team is dat vecht voor elkaar. We zullen echt heel erg aan de bak moeten.''

Toon Wolters heeft vaak prijzen gewonnen in zijn trainersloopbaan en is nog nooit gedegradeerd. Aan alles valt te merken dat hij zijn elftal zal motiveren tot op het bot en dat hij volgend seizoen met een zeer versterkt HBSS wil uitkomen in de 3e klasse.

Je vindt het complex van de RKSV Leonidas in de wijk Schiebroek aan het Erasmuspad 9, 3052 KP Rotterdam.

Foto: ook zaterdag zal er een belangrijke rol zijn weggelegd voor doelman Erik Peters; hij stopt na dit seizoen (foto door Louise Melchers)

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het sportnieuws uit Schiedam. Alvast dank.

1 commentaar(en) op artikel "HBSS speelt zaterdag bij Leonidas"

Mooi als Toon toch een keertje degradeert : dan speelt ‘ de kleine generaal ‘ volgend jaar tegen SVV ...

Door: Hans Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker