De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

HBSS waant zich in boksring

HBSS waant zich in boksring

VOETBAL - Toon Wolters, de felle trainercoach van HBSS, was volledig van de kook na de 2-1 nederlaag bij SV Duindorp. Hij meldde onthutst als hij was aanvankelijk dat zijn ploeg met 3-2 had verloren, maar kwam er op het eind van zijn relaas achter dat 2-1 de einige juiste eindstand was.

door Ton de Leede

,,Wat ik allemaal heb zien gebeuren op het veld grenst aan het ongelofelijke: schoppen, slaan, elleboogjes en nog meer dingen die niet op het voetbalveld thuishoren.''

Op sportpark Houtrust in Den Haag hadden de voetballers van HBSS, zoals te verwachten viel, een zware en vervelende wedstrijd. Het laaggeklasseerde Duindorp wilde duidelijk koste wat koste de punten thuishouden en het schroomde niet om ongewenste middelen te gebruiken. De scheidsrechter, waarvan vooraf werd gezegd dat hij potjes makkelijk uit de handen laat glippen, deed zijn 'faam' eer aan. HBSS schrok toch weer terug en zag de gastheer op 1-0 komen.

Direct na de thee scoorde Junior Albertus de gelijkmaker, 1-1, en was de strijd weer open. De thuisploeg deed er nog een schepje bovenop en mocht vrij ver gaan van de leidsman. Een vrije trap voor HBSS kreeg ineens Duindorp toegewezen en de 2-1 was een feit.

De slotfase, met nog een opstootje 10 minuten voor tijd, konden de oranjehemden niet meer scoren, ondanks dat er voetballend het nodige vertier werd geboden, ,,Zo is het niet leuk meer,'' aldus Toon Wolters, ,,ook na afloop bij de kleedkamers werd het nog knokken. Dat kan toch niet.''

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: