De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Hermes door winst alleen op kop

Hermes door winst alleen op kop

CRICKET - Vandaag stond in Schiedam op Harga de wedstrijd om de eerste plek in de Hoofdklasse op het programma: Hermes DVS - Groen en Wit. De toss werd gewonnen door de thuisploeg die verkoos eerst te fielden op het natte veld. Het werd een verlate start, de wedstrijd werd ingekort tot 48 overs.

De bezoekers verloren regelmatig wickets, met opvallend veel run outs en wickets voor Numair Roy, Sunny Verma en Sebastiaan Braat (foto). Groen en Wit maakte in 48 overs een totaal van 177 runs.

Hermes-DVS kwam battend stroef uit de startblokken, na 5 overs stonden er 21 runs op het bord en was de thuisploeg al 5 wickets kwijt. Het partnership van 77 runs tussen Sebastiaan Braat en Olivier Elenbaas bracht de gewenste runs op het bord. Sebastiaan moest met 57 runs het veld verlaten (98.6.25), maar door een volgend goed partnership van 80 runs van Olivier Elenbaas (46*) en Sunny Verma (35*) werd in de 40ste over de winnende run geslagen (178.6). 

Dankzij de winst op Groen en Wit staat Hermes-DVS alleen bovenaan in de Hoofdklasse. Volgende week kunnen de Schiedamse lichtblauwen de eerste plaats definitief veilig stellen in de laatste wedstrijd uit tegen Kampong.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker