De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Hermes-DVS nam afscheid oude veld

Hermes-DVS nam afscheid oude veld

VOETBAL - Gisteravond, donderdagavond 7 maart, nam Hermes-DVS met een allerlaatste voetbalwedstrijd afscheid van het huidige complex in Harga aan de Olympiaweg. 

Tal van oudgedienden hadden de weg naar Harga gevonden om nog één keer onderling de strijd met elkaar aan te binden. Ondanks de gure weersomstandigheden was er aardig wat publiek op het treffen tussen de All Stars (in het oranje) en de Old Stars (in het lichtblauw) afgekomen. Zij zagen een vermakelijk schouwspel met technische hoogstandjes, veel loopvermogen en vooral een hoop lol. De klasse droop er bij velen nog steeds vanaf. De stand bleef beperkt tot 1-1, kortom een hoofdrol voor beide keepers Mike de Vette en Bob Hoogmoed. Er is een video-impressie te zien onder deze link.

Na afloop werd er, onder het genot van de nodige versnaperingen, in de bomvolle kantine nog lang nagenoten. Zaterdag 9 maart vinden de eerste wedstrijden plaats op het nieuwe complex in Harga. De All & Old Stars speelden gisteren nog op het 'echt gras' hoofdveld.. Het hoofdveld op het nieuwe complex is voorzien van kunstgras. Daar trapt het eerste elftal van Hermes-DVS zaterdagmiddag 9 maart voor de eerste maal af. Dat zal om 14.30 uur zijn tegen Spartaan'20 onder leiding van Anthony van Vooren, die als trainer het seizoen afmaakt na het op non-actief stellen van trainer Richard den Ouden. 

Echt gras zal er wel zijn voor de cricketers (buiten het cricketseizoen kunnen hier 2 voetbalvelden van worden gemaakt). Ook is er een rugbyveld van echt gras. Binnen in het fraaie clubhuis zijn 4 squashbanen, waarvan 1 een interactieve squashbaan is. 

De officiële opening van het nieuwe complex vindt op zaterdag 13 april 2019 plaats. Dan wordt bovendien het 135-jarige bestaan gevierd, onder meer met allerlei sportieve activiteiten en met een receptie en feestelijke afsluiting van de avond. 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: