De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Hermes-DVS verrassend veelzijdig

Hermes-DVS verrassend veelzijdig

SPORT - Zaterdag vierde Hermes-DVS niet alleen het 135-jarig bestaan maar ook het in gebruik nemen van het nieuwe complex. Op een frisse maar grotendeels zonnige dag was er de hele dag sport: cricket, voetbal, squash en rugby. De nieuwe slogan van de vereniging is: ‘Hermes-DVS verrassend veelzijdig’.

Ook was er de onthulling van het gemoderniseerde logo. Burgemeester Lamers en sportwethouder Minhas gaven aandacht aan de huldiging van vele jubilarissen waaronder Gerard van Vuuren (op de foto tweede van links) die 75 jaar lid is. Voetbal 1 won van Overmaas en cricket 1 verloor van HCC een oefen T20. De gehuldigde Gerard van Vuuren bowlde de eerste bal voor deze wedstrijd. Er was een topclinic squash. Rugby had een jeugdtoernooi en een HAKA-clinic.

Aan het einde van de dag gaf de 135-jarige club een receptie en feest.

2 commentaar(en) op artikel "Hermes-DVS verrassend veelzijdig"

Geweldige accomodatie met een vijfsterren clubgebouw.

Iets om als lid enorm trotos op te zijn.

Door: Wijnand Wenteler Op:

Jong en oud ! Bravo

Door: Jeroen Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker