De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Hermes-DVS wint opnieuw én dik

Hermes-DVS wint opnieuw én dik

VOETBAL - Na vorige week het zoet der overwinning te hebben geproefd, speelden de Schiedammers vandaag thuis tegen Blijdorp. Opnieuw slaagden de Schiedammers er in de volle buit binnen te halen en dat met een ruime marge: 4-0.

Het elftal begon gemotiveerd en nam al snel het initiatief. Achterin stond het degelijk en gaf Hermes nagenoeg de gehele wedstrijd geen kans weg. Hermes deelde in het begin wel wat speldenprikken uit, maar gevaarlijk werd het pas na een half uur. In eerste instantie werd een goal nog afgekeurd voor buitenspel, maar een minuut later stond de verdiende 1-0 toch op het scorebord. Een heerlijke diepe pass "over de hele” van Robbert Palm werd vakkundig afgerond door Arse Calame (foto). Diezelfde Calame zorgde ervoor, dat het team met een lekker gevoel de rust op zocht, want vlak voor het rustsignaal schoot hij zijn 2e goal binnen, 2-0.

Na rust eenzelfde spelbeeld. De ploeg van René Noort bleef geconcentreerd voetballen. Maar al te vaak dit seizoen werd een voorsprong uit handen gegeven. Vandaag waren de blauwhemden dit niet van plan. Met degelijk voetbal hield de thuisploeg eenvoudig stand de tweede helft. Mari Lansbergen zorgde met zijn 'chocolade been' 10 minuten voor tijd voor de bevrijdende 3e goal. Vlak voor tijd zorgde Luuk Pijpers zelfs nog voor de 4-0 eindstand. 

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het sportnieuws uit Schiedam. Alvast dank.

 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: