De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Hermes maakt het onnodig spannend

Hermes maakt het onnodig spannend

CRICKET - De uitwedstrijd van Hermes-DVS naar Bloemendaal met het meest charmante cricketpaviljoen van Nederland is qua entourage een feestje. Na een laag totaal van thuisclub Bloemendaal (114), was het echter voor de bezoekende Schiedammers bloed, zweet en tranen om het totaal te maken. 

De Bloemendalers startten aan bat en met name door de taaie tegenstand van hun opener Mahalaj, die met 41 runs geduld toonde, kwam er nog een eindtotaal van 114 runs op het bord. Hermes-bowler Shoaib Minhas pakte in zijn toegestane overs 5 wickets voor slechts 16 runs. Ook de andere bowlers waren zuinig en verdeelden de wickets onder elkaar. 

Het maken van het bescheiden totaal van de Noord-Hollanders bleek lastiger dan gedacht. Enkele lichtblauwen maakten een start, maar kwamen niet voorbij de twintig (Nick Statham, Olivier Elenbaas en Shazhad) en Minhas ging zelfs voor de gehate nul (in cricketterminologie een ‘duck’) weer het veld uit. Uiteindelijk hebben captain Sebastiaan Braat (25 not out) en Ralph Elenbaas (3 not out) het totaal gemaakt. Braat besloot zijn innings met een magistrale zes. 

Door het verlies van concurrent Kampong uit bij Salland lijkt het kampioenschap nu beslist te worden tussen Punjab uit Rotterdam en Hermes-DVS. Deze ploegen treffen elkaar nog in deze competitie die ongemeend spannend blijft. Op 4 augustus is het in Rotterdam-Zuid Punjab tegen Hermes-DVS. Komend weekend is een vrij weekend. 
 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: