De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Hermes ongeslagen op nieuwe veld

Hermes ongeslagen op nieuwe veld

"Ik vind het mooi dat we op eigen veld weer ongeslagen zijn gebleven. De Egelantier Boys vielen me heel erg mee als voetballende tegenstander. Nu eerst LMO uit en dan eindigen we tegen FC Maense. Winnend de competitie afsluiten lijkt me geweldig", reageerde trainer Anthony van Vooren.na afloop van de met 5-2 gewonnen thuiswedstrijd. 

De thuisploeg begon gedreven aan de wedstrijd en scoorde al snel de 1-0 door Kai Broer. Een paar minuten later stond de 2-0 op het bord door Koen Pijpers. Snel daarna deden de bezoekers wat terug, 2-1. Met een rake kopbal zette Pim van den Berg de blauwhemden op 3-1. Daarmee gingen de ploegen ook rusten. 

In de 2e helft eenzelfde spelbeeld, vooral eenrichtingsverkeer naar de Rotterdamse goal. Hermes kreeg nog legio kansen. Twee daarvan werden verzilverd door Pim van den Berg (4-1 & 5-2). Tussendoor scoorde Egelantier Boys nog de 4-2.

Een zakelijke 5-2 overwinning voor het team van Anthony van Vooren. 

Foto: Pim van den Berg

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker