De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Hermes speelt gelijk tegen TOGB

Hermes speelt gelijk tegen TOGB

VOETBAL - Hermes-DVS speelde thuis tegen TOGB. In de eerste competitiehelft in de vierde klasse F had TOGB in een spectaculaire 4-3 de overwinning opgeëist. Hermes kreeg geen volledig revanche, want gaf een voorsprong uit handen en eindigde met een 2-2 gelijkspel.

De 1e helft was het niet eenvoudig voetballen met de harde wind. Hermes had, zoals wel vaker, het betere van het spel, zonder dat het resultaat opleverde. Het was namelijk TOGB dat de score opende. Een ongelukkige handsbal werd bestraft met een penalty die rustig werd ingeschoten, 0-1. Hermes nam het initiatief weer in handen en scoorde na 30 minuten de terechte gelijkmaker. Vlak voor rust kwamen de gastheren op voorsprong. Beide keren was het Koen Pijpers (foto) die aan het einde stond van twee mooie aanvallen. De thee werd opgezocht met een 2-1 voorsprong.

De tweede helft was af en toe grimmig. Dat resulteerde na 5 minuten in een tweede gele kaart voor een TOBG-speler. Vanaf dat moment had Hermes de wedstrijd moeten dicteren en rustig op balbezit moeten spelen. Het pakte echter anders uit. TOGB zette een tandje bij en de thuisploeg wist geen enkele counter te creëren. Er werd onzorgvuldig gevoetbald door het team van René Noort, er was teveel onnodig balverlies en verkeerde keuzes werden gemaakt in de omschakeling. Dat resulteerde in de laatste minuut in de terechte gelijkmaker voor de bezoekers. 

Het blijft een terugkerend probleem voor Hermes om een wedstrijd naar zich toe te trekken en winnend 'uit te voetballen'. Volgende week gaat Hermes uit naar Hillegersberg.
 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: