De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Hermes stuurt trainer Den Ouden weg

Hermes stuurt trainer Den Ouden weg

"Helaas heeft het voetbalbestuur van Hermes-DVS moeten besluiten om niet meer verder te gaan met de huidige hoofdtrainer Richard den Ouden", zo luidt de persverklaring van Hermes-DVS vanavond over het wegsturen van trainer Richard den Ouden.
   
"Het bestuur heeft er geen vertrouwen meer in, dat Richard den Ouden op een goede en positieve manier zich voor de rest van het seizoen in kan zetten voor de  selectie in het bijzonder en voor de club in het algemeen. 
   
De huidige trainer van het tweede elftal, Anthony van Vooren, zal de taken van Richard den Ouden overnemen voor het resterende deel van het seizoen. Rob van Vooren, nu assistent bij het tweede elftal, zal het tweede voor de rest van het seizoen onder zijn hoede nemen. Het bestuur heeft alle vertrouwen in deze twee clubmensen." 

Anthony van Vooren verdedigde jarenlang het doel bij de blauwhemden, zijn vader Rob van Vooren was jarenlang een rappe aanvaller bij het eerste van Hermes-DVS.

,,Hermes-DVS en ik zijn een mismatch,'' liet Richard den Ouden afgelopen zaterdag door Ton de Leede optekenen (zie volledige artikel onder deze link). Een dergelijke uitspraak zal niet hebben bijgedragen aan de houdbaarheid van de trainer. Het voetbalbestuur van Hermes heeft de weinig positieve opsteling van de trainer (zie ook het commentaar van de trainer in een videoverslag, zie link onder) blijkbaar niet over zijn kant laten gaan, zodat Den Ouden het nieuwe complex op Harga niet meer meemaakt. Aanstaande weekend staat er geen wedstrijd voor de blauwhemden op het programma. De eerste wedstrijd onder de nieuwe leiding is op zaterdag 9 maart aanstaande om 14.30 op het nieuwe complex. Het is voor de nieuwe trainers nog geenszins te laat om mee te doen voor de tweede periode, waarbij Hermes op 6 punten uit 2 wedstrijden staat, 3 punten achter op de koppositie. 

Richard den Ouden was bij de Schiedammers bezig aan zijn 2e seizoen. Hij had begin 2019 reeds aangegeven niet meer beschikbaar te zijn komend seizoen, omdat hij voor het komend seizoen een functie heeft aanvaard als trainer van het in de derde klasse spelende Hardinxveld.

Hier zie je het videoverslag van de wedstrijd door Jan Willem de Boer van JW TV en het ontevreden commentaar dat Richard den Ouden geeft over de wedstrijd. 

Foto door Louise Melchers

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker