De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Hermes wint 1e Hargapark-toernooi

Hermes wint 1e Hargapark-toernooi

VOETBAL - Vanmiddag werd bij SVV de finale gespeeld van het eerste Hargapark-toernooi. De finale ging tussen zaterdag vierdeklasser Hermes-DVS en zaterdag derdeklasser HBSS. Hermes won met 1-8. Jan Willem de Boer van JW TV was erbij.

Hermes-trainer Gökhan Çayir (foto boven) was tevreden met de ruime overwinning. Verbeterpunt is het bewaren van rust in de ploeg. Door een penalty kon HBSS tegenscoren, waarna Hermes toch nog met een ruime 1-3 voorsprong thee ging drinken. Daarna liep de ploeg uit naar de 1-8. Hermes had zich geplaatst voor deze finale door afgelopen dinsdag de eerste wedstrijd tegen SVV-zondag met 0-1 te winnen. 

Bij HBSS was Mario van Snek, trainer van het tweede, de verantwoordelijke man. Het grootste deel van het elftal bestond ook uit tweede elftalspelers, met als reden dat HBSS 1 een wedstrijd had op het eigen toernooi van HBSS. HBSS had zich voor de finale geplaatst door afgelopen dinsdag met 1-5 te winnen van SVV-zaterdag. 

Je kunt de interviews die Jan Willem de Boer hield en enkele wedstrijdbeelden zien in de reportage van JW TV door op de afbeelding hieronder te klikken. 

De wedstrijd om de derde en vierde plaats ging tussen SVV zaterdag en SVV zondag. Na een ruststand van 0-2 in het voordeel van het zondagteam, kwam er in de tweede helft nog een doelpunt bij voor het zondagteam, dat derhalve met 0-3 won. 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker