De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Hermes wint burenstrijd van SVV

Hermes wint burenstrijd van SVV

VOETBAL - Op Harga stond zaterdagmiddag in de vierde klasse een derby op het programma, sterker nog een burenstrijd: SVV tegen Hermes-DVS. De wedstrijd werd met ruime cijfers gewonnen door Hermes-DVS: 2-6.

De buren speelden een leuke wedstrijd waarin met name de blauwhemden het spel dicteerden. Hermes voetbalde tot aan de zestienmeter redelijk, maar scoren bleef moeizaam. Het was Kai Broer die voor rust toch de ban brak waardoor het elftal van trainer René Noort met een kleine voorsprong ging rusten, 0-1.

Na rust eenzelfde speelbeeld, de ruimtes werden wel wat groter en daar gingen de bezoekers het beste mee om. Met name Marius Lansbergen (foto) wist daar wel raad mee. Hij scoorde een onvervalste hattrick om er vervolgens nog eentje in te leggen. Het slotakkoord was voor Koen Pijpers. SVV wist tussendoor tweemaal te scoren, waardoor er een 2-6 eindstand op de borden stond na afloop.

Volgende week staat er voor de blauwhemden weer een derby op het programma. Ditmaal speelt Hermes thuis op Harga. Op bezoek komen de blauwhemden uit Thurlede, PPSC.

PPSC kende gisteren een goede dag met een 4-1 zege op Vicotoria'04. 

SVV speelt a.s. zaterdag uit tegen Zestienhoven. 

In de derde klasse won Kethel Spaland uit in Vlaardingen tegen DVO'32 met 0-3 en staat op de bovenste plaats in de ranglijst. HBSS won uit van Botlek met 3-4. De oranjehemden staan op de derde positie in de rangschikking.
 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: