De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Na vakantiestop

Honkballers Schiedam nog puntloos

Honkballers Schiedam nog puntloos

HONKBAL/SOFTBAL - Het honkbalteam van SV&HV Schiedam heeft het moeilijk in de Topklasse. Na de vakantiestop werd er drie keer op rij verloren en ook afgelopen vrijdagavond stonden de Schiedammers in de hoofdstad achter tegen Amsterdam Pirates-3. Forse regenbuien zorgden ervoor, dat de wedstrijd voortijdig werd beëindigd. De wedstrijd wordt woensdagavond 2 oktober overgespeeld.

Aanstaande zondag spelen de Schiedamse honkballers in Breda tegen Jeka, dat met een wedstrijd meer even veel punten heeft en op een achtste plaats staat. De Schiedammers zullen flink aan de bak moeten om de punten mee naar huis te kunnen nemen. Coach Gershwin Hernandez is een weekend afwezig en wordt vervangen door voormalig eerste team speler Michel Vervloet. Ook routinier Leon Korpel zal er niet bij zijn. Goed nieuws is dat pitcher Stefan Droog (foto) mogelijk zijn rentree gaat maken na lange afwezigheid vanwege een blessure. De wedstrijd in Breda begint zondag om 14.00 uur, Sportcomplex Lage Kant.

Het softbalteam van SV&HV Schiedam vergaat het na de vakantiestop beter. Werd er vorige week ruim met 16-0 gewonnen van Gryphons, afgelopen zaterdag waren de punten schaars. Tegen de reserves van Orioles werd in 7 innings met 3-1 gewonnen. Voor aanstaande weekend staat er voor de Schiedamse softbalploeg geen wedstrijd op het programma.

Foto: Stefan Droog (foto door Judith Droog)

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer Online een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het sportnieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker