De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Honkballers verliezen met grote cijfers

Honkballers verliezen met grote cijfers

HONKBAL/SOFTBAL - De honkballers van SV&HV Schiedam gingen afgelopen vrijdagavond naar Bussum. Tegen het veel te sterke team van HCAW liep de score hoog op. Was de stand in de vierde inning nog slechts 8-6 in het voordeel van de Bussumers, een inning later stond er 17-6 in de boeken. Uiteindelijk werd de wedstrijd voortijdig beëindigd bij een stand van 21-6.

Morgenavond speelt SV&HV Schiedam in de hoofdstad tegen Amsterdam Pirates. Aanstaande zondag komt Domstad Dodgers op bezoek in Sportpark Bijdorp, deze wedstrijd begint om 14.00 uur.

Voor het reserve honkbalteam en de softbalsters van SV&HV Schiedam vielen de zaterdag geplande wedstrijden in het water. Het tweede team van de Schiedammers maakt nog altijd kans op het kampioenschap. Daarvoor moet komende zaterdagmiddag wel gewonnen worden van Blue Hitters. Een week later wordt de verregende wedstrijd tegen Gophers ingehaald.

De Schiedamse softbalsters hebben ook nog twee wedstrijden te gaan en maken nog kans op een 4e plaats in de 2e klasse. Aanstaande zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen Red Lions op het programma, aanvang 15.00 uur. Wanneer de verregende thuiswedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Jeka wordt gespeeld is nog niet bekend.

Foto: Schiedam-catcher Sven Sauer (foto door Judith Droog)

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker