De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

In Groenoord ligt de dojo buiten

In Groenoord ligt de dojo buiten

JUDO - Bij buitensporten is de jeugd al weer enkele weken aan de gang, maar bij binnensporten nog niet. Daar heeft Sportinstituut Schiedam in Schiedam Groenoord iets op gevonden.

Met hulp van Irado werden om het gebouw van de sportschool heen hekken aangebracht (zie foto onder) en op de vloer werd een tatami (judovloer) gelegd. Met dit weer is het heel fijn om als kinderen in de dojo (judozaal) buiten onder leiding van de judomeester de beginselen van de aloude judosport onder de knie te krijgen.

Foto's door Harrie Frielink van JP Fotografie 

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het sportieve nieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker