De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Judoka's behalen veel ereplaatsen

Judoka's behalen veel ereplaatsen

JUDO - Afgelopen weekend kwamen judoka’s van Sportinstituut Schiedam in actie in Made en Zuidland. Aimee de Bloeme en Justin Droppert werden gisteren in Made kampioen.

Gisteren deden zestien judoka’s van Sportinstituut Schiedam mee aan het Amerhal toernooi in Made. Ze lieten zien al goed in vorm te zijn zo vroeg in het seizoen en de meesten streden mee om de medailles. Aimee de Bloeme en Justin Droppert werden kampioen. Jana Bergman, Celil Uyar, Otis Vooren en Bart Breedveld werden tweede. Dylan Jansen en Juwen Leite pakten de derde plaats.

Zaterdag stonden er 24 judoka’s van Sportinstituut Schiedam op de mat bij het Bernisse Berentoernooi in Zuidland. Maar liefst twintig wisten er bij de eerste drie te eindigen. Eerste plaatsen waren er voor Sophie Kuipers, Ryan Kirkilis, Joshua Liu, Celil Uyar, Siem Huizinga, Iben Olsen, Aimee de Bloeme, Jana Bergman, Marie Lynn Luesken en Naomi Lussenburg. Tweede plaatsen waren er voor Kyan Baas, Brandon Jansen, Fatih Mehmet Paker, Gio Raghoenath, Aiden Marijn Luesken, Caelon Henriques, Jesse Klerks en Danique Leite. Julian Kuipers en Dilan Memis werden derde.
Door deze goede resultaten won Sportinstituut Schiedam zaterdag ook de clubprijs.

Foto: vier van de prijswinnaars in Made


Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het sportnieuw uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker