De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

3-3 gelijk tegen de nummer 2 Slikkerveer

Kethel Spaland komt knap terug

Kethel Spaland komt knap terug

VOETBAL - De sfeer zat er bij Kethel Spaland (zo) goed in na afloop van de wedstrijd tegen de nummer twee van de ranglijst Slikkerveer. Een verdienstelijk 3-3 gelijkspel werd behaald. 

In de tiende minuut kwam Slikkerveer op een 0-1 voorsprong. In de 25e minuut kon de gelijkmaker in sportpark Willem-Alexander op het scorebod. Glenn van Troost was de maker van het doelpunt. Ruststand 1-1.

In de 55e minuut was het opnieuw Glenn van Troost die het net vond en de thuisploeg op een 2-1 voorsprong zette. Hierna maakten de bezoekers 2-2 om vervolgens in de 70e minuut opnieuw aan de leiding te komen: 2-3. Kethel Spaland bleef vechten voor een goed resultaat. Die inzet werd beloond. In de 82e minuut kopte Tim den Haan de gelijkmaker binnen uit een corner: 3-3. 

Scheidsrechter Mulder floot een prima wedstrijd, waarbij gemeld moet worden dat hij in de dertigste minuut een gegeven rode kaart aan Slikkerveer introk en veranderde in een gele kaart. Een 'varretje' in zijn hoofd wellicht?

Slikkerveer daalt na dit gelijkspel naar een derde plek in de derde klasse B (15 uit 7), terwijl Kethel Spaland op de tiende plaats staat (6 uit 7). Komende zondag (aanvang 14.00 uur) wacht de uitwedstrijd tegen hekkensluiter HWD in Overschie (met 4 uit 7). 

Opstelling: Hos (K), Helbers, Verhagen, Zivlak, Speekenbrink, Van Staveren, Van Troost (C), Can (in 75e minuut vervangen door Van Troost), Koning (in 80e minuut vervangen door Van Straten), Den Haan en de Bruin.

Wissels: Jordi Pelkman (K), Giovanni van Troost, Joey Korver, Justin van Straten

 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: