De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Leen Koorengevel overleden

Leen Koorengevel overleden

SCHIEDAM - Leen Koorengevel is afgelopen woensdag 29 januari 2020 op 63-jarige leeftijd overleden. Leen was een bekende in de Schiedamse voetbalwereld. Jarenlang was hij actief als speler. Daarna liet hij als bestuurslid, coach en trainer de voetbalwereld dankbaar gebruikmaken van zijn ruime ervaring. Leen Koorengevel was al geruime tijd ziek.

Lees was actief als speler, trainer en bestuurslid bij SVV. Hij speelde ook bij svhv Schiedam en net over de gemeentegrens bij CION. Bij Kethel Spaland was hij actief in de trainersstaf van de zondagselectie.

Leen was een bijzonder aimabel mens, die als het nodig was wél recht voor zijn raap vertelde waar het op stond. Tekenend is deze foto die wij in ons archief hebben van Leen, in het seizoen 2015-2016 langs de zijlijn in discussie met de scheidsrechter tijdens de zondagse derby tussen zijn Kethel Spaland en Hermes-DVS.

Het bestuur van Kethel Spaland meldt op de website van deze voetbalclub het droevige bericht te hebben ontvangen van het overlijden van Leen. "Leen was een welbekend gezicht op de vereniging, o.a. als assistent-trainer van ons vlaggenschip op de zondag. Het hoofdbestuur wenst de familie, vrienden en kennissen enorm veel sterkte toe in deze moeilijke tijd."

SVV schrijft op zijn website: "Heden ontvingen wij het trieste bericht dat Leendert (Leen) Koorengevel (Oud-speler, trainer en bestuurslid SVV) op 63-jarige leeftijd is overleden. Onze condoleance gaat uit naar familie, vrienden en kennissen, veel sterkte toegewenst."

Leen Koorengevel wordt op woensdag 5 februari begraven op de Beukenhof in Schiedam. De plechtigheid begint om 13.00 uur in de aula van de Beukenhof. Hij wordt na de plechtigheid door zijn gezin naar zijn laatste rustplaats gebracht. Daarna is er gelegenheid tot condoleren en samenzijn in de ontvangkamer van de begraafplaats.

4 commentaar(en) op artikel "Leen Koorengevel overleden"

Heel veel sterkte gewenst

Door: Nel Veldhoen Op:

Veel sterkte gewenst met dit zware verlies.

Leen leren kennen als een aimabele persoon. Altijd constructief en opbouwend.

Door: Leo van de Water Op:

Gecondoleerd met het overlijden van Leen, heb hem leren kennen als vrijwilligster in het Vlietland.

Een bijzondere man die ik niet snel zal vergeten. Ik wens zijn vrouw en kinderen heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Louise

Door: Louise van Dijk Op:

Geschokt door het nieuws ovet Leen wat op zijn dag van overlijden tot mij kwam.

Leen was een prachtkerel en een goede sportvriend in mijn gedachten,

Ik wens Lenneke , kinderen en naasten alle sterkte met dit enorme verlies

Tom Verweij

Door: Tom Verweoj Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker