De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Lekker spelen zonder papa's en mama's

Lekker spelen zonder papa's en mama's

TENNIS - Tennissers Nick (4) en Joas (3) zijn dolblij dat ze weer mogen tennissen. "Ze kunnen hun lol niet op. Ook de ouders zijn blij dat de kids, onder veilige omstandigheden, weer kunnen sporten", zegt Ron Rietkerken die tennisleraar is bij Tennisvereniging Los Amigos in Schiedam.

De vereniging heeft de hoop dat er snel weer kan worden getennist binnen de anderhalvemetersamenleving. "Er is met inachtneming van de voorwaarden die hiervoor gelden een voorzichtige start gemaakt met de jeugd tot en met 18 jaar oud", aldus Ron Rietkerken. 

Helaas zijn de ouders - gezien de door de overheid gestelde voorwaarden - voorlopig niet welkom op het park. Rietkerken: "De kids blijken dat niet zo erg te vinden." Het laatste woord is aan Nick: "Lekker tennissen en spelen zonder papa's en mama's."

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker