De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Hoofdklasser onderzocht samenwerken met en spelen bij SVV

Leonidas niet naar Harga; SVV blijft SVV

Leonidas niet naar Harga; SVV blijft SVV

VOETBAL - Zondag-hoofdklasser Leonidas wilde de mogelijkheid onderzoeken om in Schiedam op Harga op het SVV-complex te gaan spelen en met SVV samen te werken. SVV heeft vanavond in een Bijzondere Ledenvergadering besloten deze mogelijkheden niet te zullen bieden.

door Jan Schrijver

Op donderdag 13 augustus aanstaande houdt de RKSV Leonidas een buitengewone algemene ledenvergadering. De Rotterdammers willen Bart Kreft als nieuwe voorzitter benoemen. Ook geven zij op hun site aan dat ze op deze vergadering de mogelijkheden willen bespreken van spelen op het veld van SVV en van samenwerking met SVV. Dat heeft verband met de financiële situatie van Leonidas. De uit 1909 daterende Rotterdamse club wil op kosten besparen om de toekomst van de club veilig te stellen. De uitkomst van de vergadering van SVV van hedenavond haalt een streep door de hiervoor genoemde plannen van Leonidas.

SVV-voorzitter Pim Koning geeft ons desgevraagd de volgende reactie: “Het was een unieke kans in de ambitie voor SVV. Echter, SVV gaat op eigen kracht verder in de ambitie. Leden staan volledig achter het bestuur met de slogan ‘SVV blijft SVV’. Het had een mooie uitdaging geweest, maar het is anders gelopen.”

2 commentaar(en) op artikel "Leonidas niet naar Harga; SVV blijft SVV"

De fusie met SMC en niet te vergeten met Dordrecht 90 is ook op niets uitgelopen.Dit had ook niet gewerkt.

Door: Robert Op:

Ik heb na mijn vertrek uit Schiedam naar Amsterdam, talloze fusies zien mislukken. Geen fusie is succesvol geweest om allerlei redenen. Onlangs is de fusie Blauw-Wit en Beursbengels gestrand. SVV, blijf op jezelf. Probeer met een goede opbouw de roem van weleer weer nieuw leven in te blazen. Deskundigheid is een vereiste in een moeilijke tijd dat succes niet meer vanzelf sprekend is. Succes met deze moeilijke klus !!

Door: Freek Louis Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker