De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Marathon Rotterdam niet op 4 en 5 april

Marathon Rotterdam niet op 4 en 5 april

REGIO - De marathon in Rotterdam (4 en 5 april) is afgelast in verband met het coronavirus. Het hardloopevenement zal later in het jaar worden gehouden. Het bericht dat de organisatie hedenmiddag heeft uit laten gaan, kun je hieronder in zijn geheel lezen.

"De organisatie heeft zojuist - donderdag 12 maart 12.00 uur - besloten om de NN Marathon Rotterdam die gepland staat op 4 en 5 april te verplaatsen naar een datum later in dit jaar.

De organisatie acht het niet verantwoord gezien de laatste ontwikkelingen en huidige situatie rondom het COVID-19 om het evenement plaats te laten vinden. Een enorme tegenvaller voor iedereen die zich erop heeft verheugd, maar de veiligheid en gezondheid van de lopers, vrijwilligers, toeschouwers en andere betrokkenen staat bij de organisatie altijd voorop.

De organisatie zal zeer binnenkort in gesprek treden met de diverse stakeholders om te inventariseren welke data mogelijk zijn."

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker