De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Mindful hardlopen voor vrouwen

Mindful hardlopen voor vrouwen

SCHIEDAM - Sportclub MoveMakers bestaat 5 jaar. De sportclub viert dit met het aanbieden van een gratis workshop Mindful Hardlopen voor vrouwen. Dat kan zowel voor vrouwen die beginnend sporter zijn of gevorderd. De workshops zijn op zondag 11 en 18 oktober aanstaande. 

"Mindful Hardlopen is een combinatie van een bewuste ademhaling, mindful oefeningen en rustig hardlopen. Dit helpt de beginnende en gevorderde hardlopers meer positieve energie en ontspanning te ervaren. Het is al een grote hit in Nederland, alleen in Schiedam is het nog redelijk onbekend", zo legt Lizet Bakker uit. Zij is oprichtster van MoveMakers en woont in Schiedam Noord. 

De workshop duurt anderhalf uur en start om 9.30 uur bij de Poldervaart ter hoogte van de Joppelaan in Schiedam. Tijdens de workshop kunnen deelnemers ontdekken hoe hun ademhaling bijdraagt aan meer ontspanning en welke zintuigen zij kunnen inzetten om bewust hard te lopen en positieve energie op te doen.

Voor deelname aan de gratis workshops is aanmelding verplicht. Aanmelden is per e-mail via sporten@movemakers.nl  
Je kunt inschrijven voor één van beide workshops of desgewenst voor beide. 

Lees ook over een eerdere activiteit van deze sportclub:
Train online mee in je eigen huiskamer ()

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het sportieve nieuws uit Schiedam. Alvast dank

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker