De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Negende Kethelloop op 6 oktober

Negende Kethelloop op 6 oktober

HARDLOPEN - Bij de gemeente Schiedam is een vergunning aangevraagd voor het houden van de 9e Kethelloop met als startlocatie Sportpark Willem Alexander, Zoomweg 2 te Schiedam op 6 oktober 2019 van 11.00 uur tot 14.30 uur

Op zondag 6 oktober 2019 wordt voor de negende keer de Kethelloop georganiseerd door VV Kethel Spaland. De opbouw voor het sportieve evenement is op 6 oktober 2019 van 07.00 uur tot 11.00 uur, de afbouw op 6 oktober 2019 van 14.00 uur tot 17.00 uur. Het betreft een hardloopevenement. Er kan gelopen worden over vier afstanden, de 'Kids run' (1,5 km), de 5 km, de 10 km en de 15 km). 

De start en finish zijn op het Complex Sportpark Willem Alexander en er wordt gestart om 11.15 uur met de Kidsrun. Deelnamekosten zijn respectievelijke 5, 7, 10 en 15 euro. De muzikale omlijsting is in handen van DJ Michel.

Inschrijven kan via deze link: https://www.hopasports.com/nl/event/9e-kethelloop

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het sportnieuws uit Schiedam. Alvast dank.​


 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker