De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Nexus begint goed aan zaalseizoen

Nexus begint goed aan zaalseizoen

KORFBAL - Nexus heeft thuis in Schiedam de eerste thuiswedstrijd van het zaalseizoen tegen Atlas uit Ritthem met 20-13 gewonnen.

Vanaf het fluitsignaal werden er aan beide kanten kansen gecreëerd, maar niet afgemaakt. Na drie minuten vielen de eerste doelpunten aan de kant van Nexus. Atlas wist hier direct met doelpunten op te reageren, wat resulteerde in een 2-2. Vanaf dit moment wist Nexus los te komen. Er werd langzaam een voorsprong gecreëerd, waardoor Nexus met een 10-6 voorsprong de rust in ging.

Vol vertrouwen begon Nexus aan de tweede helft. Dit was zichtbaar in het aantal doelpunten dat gescoord werd. Al snel bouwde Nexus de voorsprong uit tot 17-10. Verdedigend had Nexus controle door goed de aansteun te verdedigen en het snel onderscheppen van de bal in de paalzone. De laatste minuten van de tweede helft bleef Nexus vol vertrouwen spelen. De wedstrijd eindigde met een dik verdiende stand van 20-13.

Nexus heeft laten zien de betere ploeg te zijn, zowel aanvallend als verdedigend. Door het behalen van de eerste punten bevindt Nexus zich nu op een gedeelde 3e plaats. Volgende week zal Nexus in eigen zaal Vriendenschaar ontvangen.

Foto: Suthes Balasooriyan torent hoog boven zijn tegenstander uit

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het sportnieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: