De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Nexus verspeelt voorsprong tegen NIO

Nexus verspeelt voorsprong tegen NIO

SCHIEDAM - Vandaag stond voor Nexus de eerste thuiswedstrijd op het programma, tegen NIO uit Rotterdam. Na een comfortabel lijkende voorsprong, hield Nexus niet meer dan een 12-12 gelijkspel over aan de wedstrijd. 

Met dezelfde opstelling als vorige week startte Nexus tegen CKV NIO. De Schiedamse ploeg kwam goed uit de startblokken. Door het lengte-overwicht konden de aanvallen lang herhaald worden. Ook verdedigend wist Nexus het lengte-overwicht goed te gebruiken. Met niet al te goed spelen wist Nexus toch via een aantal schoten de voorsprong te pakken en ging de thuisploeg rusten met een voorsprong van 6-4.

Na rust ging Nexus door waar het voor rust mee geëindigd was. De voorsprong werd uitgebreid naar 10-5 en er leek dan ook geen vuiltje aan de lucht. Vanaf dat moment wist de Rotterdamse ploeg zich echter te herpakken en de gasten kwamen langzaam maar zeker terug in de wedstrijd. Na de 11-11 lag de wedstrijd zelfs weer volledig open. Sterker nog, met nog een kleine 2 minuten op de klok pakte NIO een voorsprong van 11-12. Verder dan dat liet de ploeg van coach Mario Bernard het gelukkig niet komen. Met een spatzuivere afstandstreffer van de ingevallen Jochem Schuurman wist Nexus nog een verdiend punt uit de wedstrijd te slepen. Voor Nexus voelde het behaalde resultaat als verlies.  

Volgende week hoopt Nexus tegen OZC uit Rotterdam-Zuid wél de volle buit binnen te slepen.

Lees ook: Tweede helft nekt Nexus tegen ADO ()

Foto: Juliette van Schie in een aanvallende actie tegen NIO

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker