De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Nieuw trainersduo SVV (za)

Nieuw trainersduo SVV (za)

VOETBAL - SVV Schiedam heeft een nieuw trainersduo gevonden voor het zaterdagelftal, dat uitkomt in de vierde klasse F. Het zijn Toni Lentin en Maurice van Ettinger. Sinds twee jaar zijn zij reeds actief voor SVV voor de jeugdopleiding en de voetbalschool. 

Toni Lentin (48, rechts op de foto) heeft zelf gevoetbald bij verschillende clubs in de regio en begon zijn carrière ooit in de Sparta-jeugd. Maurice van Ettinger (48, links op de foto) speelde eveneens bij verschillende clubs in de regio, waaronder Hellevoetsluis en Nieuwenhoorn. "Het is een voorlopige oplossing in ondersteuning door de heren waar we erg blij mee zijn", aldus SVV-voorzitter Edwin Suttorp.

De twee trainers begonnen zaterdag goed met de extra taak die zij nu hebben ten aanzien van het zaterdagelftal, waar enkele weken geleden Ferry Seton en Rico Uytdebroek besloten op te stappen. Uit tegen LMO stonden de Schiedammers in de rust al met 0-4 voor.  De thuisploeg scoorde na de rust tegen, maar SVV bracht opnieuw de marge op 4 doelpunten: 1-5. Opnieuw scoorden de Rotterdammers een doelpunt: 2-5. Vervolgens liep SVV uit naar 2-6 en de eindstand van 2-7.  Amir Rozebaghi scoorde driemaal en ook Danny 'Dada' Isabella schoot een hattrick bijeen. Dean Martins scoorde eenmaal. 

Dankzij deze eerste competitiezege is SVV nu van de laatste plaats af. Volgende week wacht op Harga de thuiswedstrijd tegen Overmaas, aanvang 14.30 uur.

Foto's door Louise Melchers
 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: