De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Kees Wortmann en Frank Middelhoek

Nieuwe trainers Dames 1 HC Schiedam

Nieuwe trainers Dames 1 HC Schiedam

HOCKEY - Het komende seizoen zullen Kees Wortmann en Frank Middelhoek de nieuwe trainers/coaches van Dames 1 van HC Schiedam zijn en Peet Maat de manager.

Kees en Frank hebben hiervoor onder andere de selecties van Cartouche Heren 1, Zoetermeer Heren 1 en Rotterdam Dames 1 onder hun hoede gehad.
 
"Eigenlijk vanaf het eerste gesprek was de klik aanwezig en zien wij in Kees en Frank de perfecte opvolgers van Karlijn Petri en Maarten Broekhuizen. Nu de eerste 4 jaren van HC Schiedam voorbij zijn gevlogen en er enorme stappen zijn gemaakt kunnen wij met de ervaring en kennis van het nieuwe begeleidingsteam de volgende stap gaan zetten",  aldus de voorzitter van Tophockey bij HC Schiedam Paolo Icario.
 
Bestuurslid Hockeyzaken Theo Buwalda voegt hieraan toe dat er voor Kees en Frank een zeer mooie sportieve uitdaging ligt. Hij zegt: "Zij vormen bij uitstek het duo, dat groei/prestatie en de passie voor de sport bij elkaar kan brengen. Deze heren hebben dan ook, samen met het kader in de jeugd, de uitdaging om de aansluiting van A-jeugd naar Dames 1 te vergroten, maar ook de stabiliteit van Dames 1 in de overgangsklasse te waarborgen"
 
Naast de aanstelling van het nieuwe begeleidingsteam van Dames 1 is ook het contract met assistent trainer/coach van Heren 1, Paul ten Have, verlengd en met het nog lopende contract van hoofdcoach Bart Jan van Collenburg is ook de Heren 1 begeleiding compleet.
 
Dames 1 & Heren 1 zullen in een later stadium nog open trainingen houden en hiervoor zullen data binnenkort worden gepubliceerd.

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het sportieve nieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker