De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Ook Den Toom keert terug bij Hermes

Ook Den Toom keert terug bij Hermes

VOETBAL - Kevin den Toom (foto) heeft bij Hermes-DVS aangegeven komend seizoen weer op Harga bij de blauwwitten te voetballen. De middenvelder maakt de overstap van Kethel Spaland waar hij dit jaar speelde.

Vorige week gaf Brian Plooij aan terug te keren bij de club op Harga. Trainer Gökhan Çayir zegt verheugd te zijn met de aanwas en met het feit dat een groot gedeelte van de selectie intact is gebleven voor het komende seizoen. Oudgedienden als Vincent en Marius Lansbergen, Arse Calame, Koen Pijpers en Robbert Palm hebben duidelijk gemaakt ook komend seizoen voor Hermes-DVS in actie te zullen komen. Daarnaast worden er zeven talentvolle jeugdspelers verwelkomd, te weten Dave Cordemans, Abdulbaki Bozkus, Emir Kuyucu, Eray Akgakaya, Abdulsamed Gokus, Olivier Bax en Edmilson Gomes Fortado. De technische man bij Hermes-DVS, Louis van der Leeden, zegt te verwachten binnenkort nog een talentvolle selectiespeler te mogen verwelkomen. 

Jeugdkader
Anthony van Vooren, Hoofd opleidingen Hermes-DVS, meldt dat het jeugdkader bij de club inmiddels zo goed als compleet is.  
 
Onder-19  selectie(s): de JO19-1 heeft zoals hierboven geschreven zeven spelers afgeleverd aan de seniorenselectie. "Geweldig om een aantal echte clubjongens, die de gehele jeugdopleiding hebben doorlopen, te kunnen laten doorstromen naar de selectie", zegt Anthony van Vooren.  

Aankomend jaar zal de nieuw samengestelde selectie onder leiding komen van de huidige Onder-17 trainer Martin van de Ree. "De nog altijd zeer fanatieke Rotterdammer loopt al enige jaren mee bij onze jeugd en heeft afgelopen jaar een heel goed en fijn seizoen gedraaid met zijn team. Vele spelers zal hij daarvan dan ook komend jaar terugzien in zijn elftal", aldus Van Vooren.

Daarnaast heeft de 25-jarige John Frederik aangegeven deze ploeg ook graag te willen ondersteunen. John is in een eerder stadium al eens jeugdtrainer bij Hermes geweest en zal zijn kennis proberen over te dragen op deze oudste groep in de jeugd. 
 
De meiden van de MO19-1 zal ook komend jaar onder leiding staan van trainster Mariluz Ramos.  Van Vooren: "Al enige jaren werkt zij hard met deze meiden om plezier en prestatie zo dicht mogelijk bij elkaar te laten komen en we zijn als club dan ook blij met haar aanblijven."
 
Onder-17 selectie: een nieuwe groep voor de ervaren trainer Peter van de Raaf. Naast Peter staat meestal ook Roy Degrassi. "Momenteel is Roy zelfs bezig met zijn UEFA C cursus te halen en heeft nog volop ambitie om verder te gaan met onze jeugdopleiding. We zijn dan ook verheugd dat dit dynamische duo ook weer komend jaar een mooie goede groep kunnen begeleiden", is Van Vooren enthousiast. Nieuwkomer ter aanvulling van dit duo is een jongeling, namelijk: Stijn de Vries. Van Vooren stelt hem voor: "Stijn heeft afgelopen jaar onze mini-pupillen (smurfen) begeleid en wilde een stapje verder als trainer. De 21-jarige ex-selectiespeler zal de mooie verbinding zijn tussen de jonge spelersgroep en de technische staf."
 
Onder-15 selectie: Deze grote groep wordt onder handen genomen door Leon van Schaik. "Leon is afgelopen jaar hoofdtrainer geweest van de Onder-13 en heeft bewezen om een grote groep aan trainers en spelers goed te kunnen aansturen en daarnaast oog te houden voor detail. Naast hem zullen ook Remco Steijger en Leo Vogelenzang hem assisteren tijdens de trainingen en wedstrijden. Aangezien dit een dusdanig grote groep is, hopen we snel te nog extra trainers voor JO15-2 en JO15-3 te kunnen aantrekken. Mocht er interesse zijn? Mail dan naar hoofdjeugdopleiding@hermesdvs.nl"

Onder-13 / Onder-12 selectie: Van Vooren: "Ook bij deze groep zijn wij zeer verheugd met een zeer ervaren, doch nog jonge hoofdtrainer Arse Calame. Hij wordt bijgestaan door de vorige jaar gestarte selectiespeler Luuk Pijpers als assistent-trainer. Hany Mandour is ondertussen een vaste waarde binnen onze club als jeugdtrainer en blijft dan ook op deze groep staan. Bij deze 3 trainers komen ook nog de jonge enthousiaste en ambitieuze trainers Cas Buckens en Tom Leenderts." Naar verwachting zullen hier op korte termijn nog een aantal trainers de totale groep komen complementeren. 
 
Onder-11 / Onder-10 selectie: Bij deze groep is Rob Pons al enige jaren een  vaste waarde. Rob zal op de zaterdagen verantwoordelijk worden voor de jongste kinderen binnen deze groep, de Onder-10. Daarnaast komen trainers Marco van Nijnatten, Jeroen Voogt, Zeljko Petrovic en Ronald den Hollander doorstromen vanuit de Onder-9.  
 
Onder-9 / Onder-8 selectie:  Pablo Jannes is vanaf de smurfen al als trainer betrokken bij de groep kinderen. Hij wordt bijgestaan door trainers zoals Khalid Haddouch, Abdeljabbar Rida en Bulent Sarae.  "Jonge aanstormende trainers en stagelopers Gianni Valies, Tyler Pragt en jongedame Cheyenne da Cruz Fortes zullen doorgaan met hun leidinggevende skills verder te ontwikkelen bij onze jongste jeugd. Extra hulp voor deze onderste groep is altijd welkom! Indien jullie interesse hebben, stuur dan een mail naar  hoofdjeugdopleiding@hermesdvs.nl". 
 
Smurfen (Onder-7 selectie): bekende gezichten zoals Ben Lansbergen, Adelino Evora en Marijn Maagdenberg zullen bij deze jongste groep gewoon volgend jaar weer te zien zijn. Selectiespeler en nieuwkomer Daniel van der Wal zal de plaats van Stijn de Vries gaan overnemen. 

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het sportieve nieuws uit Schiedam. Alvast dank.
  

 
 

 

1 commentaar(en) op artikel "Ook Den Toom keert terug bij Hermes"

En nu maar weer hopen op succes

Met 3e trainer in 3 jaar

Door: Ton Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker