De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Opnieuw medaille G-team HC Schiedam

Opnieuw medaille G-team HC Schiedam

HOCKEY - Het G-team van HC Schiedam was ook dit jaar weer uitgenodigd voor Hudito’s GGGGGroot Zaalhockeytoernooi. Vorig jaar gingen zij er met de tweede prijs vandoor en de bedoeling was om dat succes dit jaar weer te evenaren. En dat is gelukt!

"Na een extra goede training afgelopen vrijdag waar ook de yell nog even extra werd geoefend stonden zij afgelopen zondag dan ook te popelen om te beginnen! “Wij zijn HCS, je hoeft ons niet te testen, want wij zijn de beste!” klonk het luidkeels door de Delftse zaal. Zo hard dat zelfs Isaiah, die er helaas niet bij kon zijn, het kon horen in Schiedam. Voor kleine Lotte, Ruben, Evy en Teske was dit het eerste toernooi dus extra spannend. Maar gelukkig hebben Floor, Bart, grote Lotte, Eva en Renzo al ervaring en konden zij vertellen hoe het allemaal gaat op zo’n toernooi.

De G’ers gingen sterk van start en wisten veel doelpunten te scoren. Voorin was het Floor die over rechts vele kansen creëerde, achterin kon Bart de ballen keihard uitnemen en inspelen naar grote Lotte en kleine Lotte. Beide Lotte’s gingen er dan vliegensvlug vandoor met de bal. Ruben kan keigoed verdedigen, net als Evy. Zonder deze twee zouden we allemaal doelpunten om onze oren gekregen hebben. Teske en Eva kunnen ook goed ballen afpakken en weten precies hoe ze moeten vrijlopen. En Renzo bleek niet alleen goed in scoren, maar ook een hartstikke goede keeper! Coaches Shaquille, Jessica en Max stonden te glunderen van trots! En alle papa’s, mama’s, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s die waren komen kijken kregen bijna pijn in hun handen van al het klappen. 

Het was een superleuke dag en geheel verdiend ging het G-team er opnieuw met de tweede prijs vandoor! De beker werd in ontvangst genomen, we kregen nog een klein cadeautje en iedereen kreeg een echte medaille. Ruben merkte terecht op dat we ondanks de tweede prijs, toch een gouden medaille hadden gekregen en zo kreeg de zilveren prijs zelfs een gouden randje! Hudito heel erg bedankt voor de leuke dag!

Benieuwd wat G-hockey precies is? Kijk eens op onze facebook www.facebook.nl/GHockeyHCSchiedam/ of mail naar ghockey@hcschiedam.nl
Iedereen, jong en oud, die niet met regulier hockey mee kan komen is welkom!", aldus Peet Maat van HC Schiedam.

Foto's door Robert Heinst

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het sportnieuws uit Schiedam. Alvast dank.​

 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: