De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Ouder/jeugd-toernooi op Spieringshoek

Ouder/jeugd-toernooi op Spieringshoek

TENNIS - Zondag 30 juni houdt tennispark Spieringshoek het traditionele 'ouder/jeugd toernooi'. Tussen 12.00 en 16.00 uur tennissen met je moeder, vader, oom, tante, dochter, buurjongen, etc. Iedereen mag mee doen, met of zonder tenniservaring of lidmaatschap.

Op deze dag houdt het tennispark ook een open dag met twee clinics: om 13.00 uur en 14.00 uur. Deelname aan de clinics is gratis. Deelname aan het ouder/jeugd-toernooi kost 3 euro per persoon. 

Direct na de zomervakantie is het open toernooi van tennispark Spieringshoek: 1 september t/m 7 september 2019

Aanstaande zaterdag 15 juni is op het tennispark Spieringshoek een Beach Footvolley Toernooi in samenwerking met Paviljoen010, Ros overslag en de nummer 12.

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het sportnieuws uit Schiedam. Alvast dank.​

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker