De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Overstappers naar Excelsior'20

Overstappers naar Excelsior'20

VOETBAL - Afgelopen maandag hebben we reeds een toestroom van spelers voor de nieuwe prestatieve zaterdagselectie van Excelsior'20 gemeld. Deze week is de stroom nog verder op gang gekomen. Zo stappen de tweelingbroers Nathan en Nico de Jager over van HBSS naar Excelsior'20.

De 28-jarige tweelingbroers hebben bijna hun hele leven bij HBSS gespeeld en ook afgelopen seizoen met HBSS in de 3de klasse. Centrale verdediger (Nico) en spits (Nathan) zijn met de nieuwe assistent-trainer van Excelsior'20 (za), Marvin Janssen, in 2015 nog gepromoveerd met HBSS naar de 3de klasse. Kevin van Doorn zet ook de stap van Harga naar Thurlede. Maar dan van Hermes-DVS naar Excelsior'20. De 27-jarige middenvelder heeft al eerder met een aantal toekomstige teamgenoten bij HBSS gevoetbald.

De 20-jarige keeper Dion Engelbracht zal gaan strijden voor een plek onder de lat. Als 5-jarige pupil is hij ooit begonnen bij Excelsior'20. Na uitstapjes bij VFC, SVDPW, SVV en HBSS is de cirkel weer rond. De afgelopen twee seizoenen heeft hij de voorkeur gegeven aan zijn HALO-opleiding (sportopleiding). De afgelopen drie jaar was hij keeperstrainer bij de keepersschool van Frank de Ruiter. Het 'echte keepen' begon weer te kriebelen en dat gaat hij dus nu weer doen.

De 20-jarige Elgyn Vriendwijk heeft besloten om zijn eerdere overschrijving naar Kethel Spaland in te trekken. Hij komt van Neptunus/Schiebroek waar hij onder Raymond Kraaijbeek heeft getraind. Deze spits speelde in de A-jeugd bij vv Brielle.

Twee spelers van Excelsior'20 JO19-1 blijven ook in de senioren op zaterdag voetballen. Het gaat om centrale verdediger Jovanny Lima Alem en Samuel Rocha die zijn favoriete positie heeft op 10 of linksbuiten.

Hier lees je ons artikel van afgelopen maandag: Toestroom voor Excelsior'20 zaterdag

Foto: de trainers Jaco Verhoev (rechts op de foto) (hoofdtrainer), Marvin Janssen (niet op de foto) en Marco van der Lely zijn verheugd over de toestroom van spelers voor de zaterdagtak (bron foto Excelsior'20)

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het sportieve nieuws uit Schiedam. Alvast dank.

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker