De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Hermes-DVS wint, SVV verliest

PPSC maatje te groot voor Excelsior

PPSC maatje te groot voor Excelsior

VOETBAL - Gisteren stond de derby in de vierde klasse F op het programma tussen PPSC en Excelsior'20. Dat werd een afgetekende zege voor PPSC: 5-0.

door Jan Schrijver (video door Jan Willem de Boer)

Jan Willem de Boer was erbij in de stromende regen, zodat het Schiedamse publiek toch nog enkele bewegende beelden te zien krijgt van deze derby. Je kunt de reportage zien door de eerste afbeelding onder dit artikel aan te klikken.

PPSC-trainer Jeremy Hagestein was dik tevreden met de ruime zege van zijn team, dat zich gretig toonde en hard werkte. Of de trainer toch nog verbeterpuntjes ziet, zo wilde Jan Willem de Boer weten. "Concentratie vasthouden in de verzorging van het spel", antwoordde Hagestein. 

Excelsior'20 trainer Jaco Verhoev constateerde dat PPSC gewoon beter is. "Wij moeten kwalitatief beter worden, door veel te trainen en wedstrijden te spelen", aldus Verhoev. Het gaat geleidelijk aan beter met de zwartwit gestreepten. "In de eerste wedstrijd tegen HWD vielen we uiteen, 10-0, tegen SVV gelijk (2-2), tegen Hermes hadden we het minder moeilijk dan vandaag, al verloren we van Hermes (1-4), maar PPSC is beter dan Hermes", zo was de analyse van Verhoef na de eerste vier wedstrijden van het dit seizoen voor het eerst ook op de zaterdag spelende Excelsior'20.

Hermes-DVS zette thuis een fraaie prestatie neer door van het sterk geachte HWD te winnen. Een 0-2 achterstand werd omgebogen in een 3-2 zege. Tom Maarleveld (1-2), Brian Plooij (2-2) en Koen Pijpers (3-2) waren de doelpuntenmakers bij Hermes.

SVV verloor uit tegen MSV'71 met 4-0. Aanstaande dinsdagavond om 20.00 uur staat op Harga de vorige week  wegens corona afgelaste wedstrijd tussen SVV en PPSC op het programma.


 

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker