De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Jan Willem de Boer in gesprek met Jeremy Hagestein

PPSC-trainer gaat 3e seizoen in

PPSC-trainer gaat 3e seizoen in

VOETBAL - Jeremy Hagestein gaat zijn derde seizoen in bij zaterdag vierdeklasser PPSC. Jan Willem de Boer zocht hem in Thurlede op en interviewde hem.

Jan Willem praat met de trainer over de bijzondere coronatijd waarin we leven en waarmee de staf en spelers moeten omgaan.

De selectie van komend seizoen komt ter sprake: één speler kwijt geraakt, maar acht nieuwe versterkingen erbij gekomen plus jeugd die doorstroomt. 

Dit seizoen belooft het weer een fantastische competitie te worden in de vierde klasse F met veel derby's (Excelsior'20, Hermes-DVS, SVV) en semiderby's (onder meer tegen Victoria'04). 

Je kunt het interview zien en horen door op de afbeelding hieronder te klikken.

Lees ook: https://deschiedammeronline.nl/artikel-detail/bonton-pps-jeremy-hagestein-trainer

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker